Новини

Відома українська DJ підтримала флешмоб співачки KAMALIYA #вільна

10 Травня 2019

Співачка KAMALIYA представляє ремікс на пісню “Вільна”. Танцювальну версію допомогла створити DJ “Kiss FM” Аня Арфєєва. За її словами, вона не могла не приєднатися до меседжа, вираженого в треку:

— Зараз важливо піднімати серйозні теми в піснях. І здорово, коли на пісню з дуже глибоким змістом і посилом є можливість зробити ремікс. Із задоволенням працювала над композицією “Вільна”! Впевнена, що часто будемо чути трек не тільки в ефірі танцювальних радіостанцій, а й на вечірках, — коментує Арфєєва.

 

Релізом пісні “Вільна” KAMALIYA започаткувала однойменний флешмоб, спрямований на захист жінок, які зіткнулися із побутовим насильством і утиском своїх прав. Співачка відверто заявила, що цей трек не з’явилося нізвідки: у юному віці вона неодноразово ставала свідком того, як батько бив її матір.

— Ремікс — це завжди прекрасна можливість надати композиції свіже, трохи інше звучання. Я рада тому, що він зробить цю пісню ближче до слухачів, відкриє її трохи інакше! — каже KAMALIYA.

У флешмобі #вільна візьмуть участь близькі подруги виконавиці: інфлюенсери, дизайнери, ведучі, представниці шоу-бізнесу. Кожна з них поділиться особистою історією звільнення від “токсичних” стосунків.

KAMALIYA

Facebook: https://www.facebook.com/kamaliya.zahoor

Instagram: https://www.instagram.com/kamaliyaofficial

YouTube: https://www.youtube.com/user/kamaliya