Новини

Ведучий М1 “засвітився” у найсвіжішому відео Артема Пивоварова

10 Травня 2019

“No.1” — це пісня для світу і про світ! Артем співає про єдність, свободу, про глобальне і просте, про людей в цілому. Гра слів “No.1 — но мир один” змушує кожного чути в композиції свій сенс. Це і маніфест бути впевненим у собі, і заклик до єдності. “No.1” — це гімн сильної особистості і космополітизму одночасно.

— Кожен раз, починаючи ранок або закінчуючи вечір треком “No.1”, я ловив себе на думці, що він надавав мені сил на наступні звершення. Радий, що можу поділитися саме такою музикою, — говорить Артем.

Режисером відео став Тарас Голубков, який зумів об’єднати національності, особистості та бекграунд в одну картину.

— Ідея кліпу — єдність. Незважаючи на те, що люди можуть бути різними не тільки за національністю, але і у своїх поглядах, думках у тих чи інших ситуаціях. Незважаючи на це все потрібно залишатися толерантним до ближнього, і саме в цьому полягає основна сила. Найскладнішою у реалізації було кількість, тому що ідея мала на увазі безліч героїв, різних сцен, а, відповідно, і локацій. Саме це було складністю — і підібрати класний кастинг, і технічно подужати зйомку. Але мені здається, що в результаті у нас вийшла дуже фактурна робота, зі своїм обличчям. Вона істотно відрізняється від того, що зараз на екранах, — розповів Тарас.

Цікаво, що у відео знялася 7-річна дочка автора і продюсера проекту “Зе Інтерв’юер” Анатолія Анатоліча Аліса та телеведучий головного музичного телеканалу України “М1” Денис Христов. Зйомки тривали близько трьох діб на більш ніж десяти локаціях.