Новини

Співачка Marietta купалася зі слонами та отримала штраф

23 Грудня 2019

Співачка Marietta разом із чоловіком часто подорожують різними країнами та розширюють карту подорожей. На цей раз місцем відпочинку до її дня народження було обрано Тайланд і острів Пхукет, який недарма вважається наймолодіжнішим і найкрасивішим.

— Жили ми на пляжі Карон, який вважається одним із найкращих пляжів у світі, де дуже красива прозора водичка, пісочок рипить, як мука! — посміхається Marietta. — Подорожували багато. Брали байк в аренду, каталися островом, нас зупинила поліція, тому що хоч у нас є категорія на машину, категорії на байки у нас немає… Довелося заплатити штраф, але покаталися дуже круто, об’їздили майже весь острів! Їздили на екскурсію до національного парку Кхао-Сок. Там купалися разом зі слонами!

Власне, день народження безпосередньо день у день відсвяткувати не вдалося: співачці стало дещо зле, тож на допомогу оперативно прийшла тайська медицина.

— Ще ми були на відомій вулиці Бангла Роуд, де стоять усі ледібоі. У них це зараз дуже популярно, тож їх дуже багато на вулицях, — коментує Marietta. — Відвідали й буддійські храми. Один буддійський монах особисто зав’язав мені спеціальний браслетик із хорошими думками, щоб виконувались мої бажання!

Найближчим часом одне з бажань співачки точно втілиться в життя: закінчується робота над її свіжою відеороботою. Marietta також розпочала роботу з новою для себе командою агентства “M1 Agency”.