Новини

#обещай: дивись дебютний кліп Каті Вандиної

28 Травня 2020

Знайомство в Мережі — чи може з цього вирости дещо більше? Співачка Катя Вандина щиро заявляє: так! Дві найбільш знакові зустрічі на даному етапі її життя відбулися саме завдяки соціальним мережам. Перша — це її бойфренд, друга — відомий саундпродюсер Вадим Лисиця, якому артистка-початківиця наважилася написати першою. З цього спілкування і з’явилася пісня “Обещай”; співавтором музики в ній, до речі, є Лисиця.

— Катя — світла й душевна дівчинка, всередині якої живе творчість. Вважаю, саме так звучить нова кров українського шоубізу! З нею комфортно працювати і творити, — коментує Вадим. — Коли вона прислала демо-версію, в мене відразу заграла музика в голові. Пізніше я запропонував на неї покласти приспів. Ось так ми і стали співавторами пісні!

“Обещай” — пісня про складне кохання. За словами Каті, в її стосунках, що “виросли” з віртуальної реальності, все добре. Історія, яку їй захотілося розповісти, “зібралася” з розповідей її подруг і фоловерок у Мережі.

— Кожна дівчина вірить у те, що так, як її любили одного разу, більше не полюблять ніколи. Якщо стосунки схожі на гру “в одні ворота”, то варто з ними закінчувати і не боятися зробити цей крок назустріч новому життю, — ділиться Вандина.

Режисером дебютного кліпу для Каті Вандиної стала кліпмейкерка Олена Вінярська:

— “Обещай” схожа на мінливі картинки, то “холодно”, то “тепло”. У відео на неї хотілося показати стильну та живу емоцію молодості, втіленням якої і є головна героїня.

 

Катя Вандина

Facebook: https://www.facebook.com/katyavandina

Instagram: https://www.instagram.com/katya_vandina/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCFV1YrsIN-s1dV68kcm_JJw