Новини

Новий дует? GROSU та NIKITA LOMAKIN здивували Мережу спільною піснею

26 Травня 2020

Що пов’язує GROSU та Михайла Поплавського і як на вибір імен для майбутніх дітей співачки вплинув Алан Бадоєв? Про це виконавиця поділилася в програмі “Ніч у барі”. Так, Аліна на жартівливе питання “Як би ти відреагувала, якби тебе почав кружляти Поплавський?” чесно відповіла:

— Таке справді колись було! Я була найменшою на одному заході — і він мене помітив! Правда, поки він тримав мене на руках, я примудрилася відкрутити йому гудзик від піджака. Батьки дуже вибачалися після цього!

Не могли залишити поза увагою й тему дітей; 1 квітня GROSU поділилася в соцмережах знімком тесту на вагітність — і більше не коментувала цього. В найближчих планах артистки немає появи нащадків, але вона вже знає, як назве їх в майбутньому: Лоліта й Андрій. Причому вибору імені для дочки посприяв Алан Бадоєв. Колись Аліна прочитала, що Лолою звати його доньку — та їй дуже сподобалася ця ідея!

Не відставав від колеги “по цеху” і NIKITA LOMAKIN. Обговорюючи взаємини артистів з представниками правоохоронних органів, він розповів, як у дитинстві потрапив до поліції.

— Ми з друзями побудували цілу “базу” прямо на території відділення! І навіть були не в курсі, де ми “відзначилися”. Одного прекрасного дня до нас постукав чоловік у формі, відвів усіх до кабінету — й лякав тим, що посадить нас до тюрми! Особисто мені на той момент було вісім, — посміявся виконавець.

У відповідь на репліки про своє відчайдушне дитинство співак додав історію про те, як на спір з’їв гадюку із друзями. Правда, за його ж словами, сильно боявся потім лягати спати.

Завершилася програма не менш несподівано: GROSU та NIKITA LOMAKIN в імпровізованому караоке разом виконали трек Олега Кензова “Обстановка по кайфу”.

Переглянути повне відео можна тут: