Новини

NIKITA LOMAKIN випустив гарячий кліп про продажне кохання

4 Липня 2019

NIKITA LOMAKIN приготував прем’єру у самий розпал літа: співак представляє кліп на пісню “Виолончель”. Режисером відеороботи став відомий український кліпмейкер Віктор Скуратовський, а в якості місця зйомок було обрано розкішну Барселону.

– Я слухав альбом NIKITA LOMAKIN “Зеркала” – і найбільше мені сподобалася саме “Виолончель”. Причому сподобалася саме тим, що від неї стовідсотково будуть сходити з розуму мільйони дівчат! – коментує Скуратовський. – Ми не хотіли перевантажувати цю історію символами, прихованими смислами і змушувати людей думати над чимось глибоким. Барселона, літо, спека, красиві люди, які відверто один одного хочуть… Але ситуацію змінив сам NIKITA! Він придумав дуже яскравий фінал, який відкриває сюжет абсолютно по-іншому і вартий того, щоб його дочекатися!

Прихильниць молодого виконавця однозначно порадують гарячі відверті сцени у кліпі. Сам співак так прокоментував запропонований ним сюжет для “Виолончели”:

– Для мене ця історія – з реального життя. Останнім часом мені здається, що всі почуття й емоції легко купуються. В тому числі – й кохання, – ділиться LOMAKIN. – Тому я був абсолютно щирий у своїй ідеї. Це не заради того, щоб змусити когось над чимось задуматися. Просто занадто очевидно, що як раз так ми живемо зараз. Чи була в мене така ситуація? Не хочу говорити. Правда може сильно поранити людей, із якими у мене досі теплі стосунки.

 

Презентація кліпу “Виолончель” від NIKITA LOMAKIN відбудеться сьогодні, 4 липня, о 20:10 в “ДК ПРЕМ’ЄР” на телеканалі М1. Відео вже є на офіційному каналі виконавця в YouTube.

NIKITA LOMAKIN

Facebook: https://www.facebook.com/nikitalomakinofficial

Instagram: https://www.instagram.com/nikitalomakinofficial

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCymDGImjGEQB1WUePOiQEQA