Новини

Магія THE HARDKISS: у Києві відлунали два концерти спеціального проекту гурту “Акустика”

6 Листопада 2019

Особлива атмосфера, понад п’ятнадцять музикантів-мультиінструменталістів на сцені та головні пісні гурту в новому звучанні. THE HARDKISS презентували проект “Акустика”, грандіозний фінал якого Київ побачив 3 та 4 листопада у Національному Палаці мистецтв “Україна”.

Вперше за 8 років існування THE HARDKISS зіграють акустичні концерти, які побачили у Києві, Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі та Миколаєві. “Це саме та світла сторона THE HARDKISS, — розповідає Юлія Саніна. — Не космічна “Залізна ластівка”, а жива та земна птаха. Це саме те перевтілення, на яке так давно чекали від THE HARDKISS”. Головні хіти гурту пролунали в несподіваних аранжуваннях в акустиці завдяки класичним та народним інструментам.

Постановниками шоу вже традиційно для THE HARDKISS стануть Марія Григоращенко, Наталія Лисенкова та Наталія Ровенська (TRI.Direction) — саме вони створили концерт THE HARDKISS “Залізна ластівка”, який за версією Національної музичної премії YUNA став найкращим концертним-шоу 2018-го в Україні.

Образи Юлії Саніної для проекту “Акустика” розробив дизайнер Іван Фролов. “Ми звернулися до Вані, бо, з одного боку, потрібен був легкий натуральний образ, а з іншого — нам хотілося “побешкетувати”, — розповідає Юлія. — Ваня прекрасно вміє поєднувати ніжність і драйв. Той образ, що Ваня зробив для концертів у Києві — напевно, найбільш відвертого наряду на сцені у мене ще не було. Але така концепція шоу – “жива та створена природою”.

Упродовж усієї підготовки до дводенного столичного шоу команда телеканалу М1 знімала спеціальний проект. Його ведуча Міла Єрємєєва дізналася абсолютно усі ексклюзивні подробиці з перших вуст! Чекайте в етері!