Новини

KISHE закрутив роман із молоденькою актрисою. Родина в шоці!

5 Липня 2019

Шокуюча, пекуче-пристрасна та повна ніжності робота закохує в себе з першого кадру і не відпускає до останньої секунди. Проникливий, зазираючий у самісіньку душу погляд головної героїні, актриси драматичного театру Христини Морозової гіпнотизує та змушує вірити у трихвилинну історію кохання на ліричну міську баладу “Цю ніч”, автором якої виступив сам KISHE.

1000 годин зйомок, 1000 годин монтажу, 1000 годин без сну, цей кліп більше схожий на тизер повнометражного фільму, ніж на музичне відео. У процесі зйомок герої змушені були оголювати не тільки почуття, але буквально роздягатися догола.

 

KISHE: “Я дуже радий, що нарешті можу поділитися цією відеороботою з глядачем, ви просто не уявляєте, через що нам довелося пройти, щоб випустити цю кінострічку. Правдиву, щиру наповнену пристрастю. Були моменти, коли відчай накривав і хотілося просто кричати від безвиході. Моя родина була в шоці від зйомок і того, що мене майже тиждень не було вдома. Мені важко дався цей кліп, але ми це зробили. Окрема подяка Христині за талант і витримку та, безумовно, моїй дружині Оксані, за те що все розуміє і приймає мене таким, яким я є. Дивіться кліп “Цю ніч” – і все зрозумієте самі. Люблю вас. Обійняв. Ваш KISHE”.