Новини

ЕКСКЛЮЗИВНО НА М1! 11 червня Наталія Могилевська презентує міні-фільм “Любов — то велика сила”

11 Червня 2020

У клейонці з ножем у руках і трупом чоловіка у ванній, у нових арт-фешн образах, Могилевська проанонсувала прем’єру міні-фільму про те, чи може на карантині вижити кохання під замком.

— Це історія кохання під замком, яку було створено під натхненням карантинної ситуації. Люди виявилася на самоізоляції та віч-на-віч зі своїми проблемами, труднощами і з їхньою любов’ю, так ось цей фільм про те, чи може вона вижити під замком, — ділиться Наталія.

Чи може кохання вижити в замкнутому просторі? Відповідь — у колаборації популярного режисера і легендарної співачки, яка присвячена виходу нового джаз-альбому Наталії Могилевської, створеного спільно з саундпродюсером Вадимом Лисицею.

— Такий Наталію ви ще ніколи не бачили. Ми написали нову сторінку артистки і вся наша команда з нетерпінням чекає, як відреагують глядачі на Легенду української сцени в такому амплуа! — Герман Ненов.

Розділити відчуття прем’єри разом із Наталією можуть всі глядачі музичного телеканалу М1. Адже саме вони першими побачать в ефірі результат тривалої роботи творчого тандему співачки і режисера Германа Ненова.

ПРЕМ’ЄРА! Наталія Могилевська “Любов — то велика сила”

11 червня, 20:45

Тільки на М1!