Новини

День батька: як зірки українського шоу-бізнесу зворушливо відзначили це свято

22 Червня 2020

KAMALIYA в Instagram привітала свого чоловіка Мохаммада Захура. У численних інтерв’ю артистка не раз зізнавалася в тому, що вона дуже вдячна йому за постійну підтримку у вихованні дочок Арабелли й Мірабелли. Тому пост вийшов дуже лаконічним, а Мохаммад отримав горде звання “найкращого у світі тата”.

Співак Сергій Мироненко присвятив пост усім батькам без винятку, побажавши, напевно, найголовнішого — “бути гідним батьком для своїх дітей”.

Музикант і меценат ДОРОШ і сам є двічі батьком. Незадовго до “професійного” свята він поділився зі своїми фоловерами рідкісною спільною світлиною із сином Миколою та донькою Софією, підписавши її просто та зрозуміло кожному з батьків: “Батьківське щастя!”.

Теле- й радіоведучий Андрій Чорновол опублікував у соціальних мережах фото з сином Адріаном і розповів, що не зовсім вправно почуває себе у статусі радника у вихованні дітей. А все тому, що сам відчуває себе дитиною!

Ведучий “Головного хіт-параду країни” на М1 Сєргєй Алєксєіч взагалі зізнався: він переплутав дати — і вже тиждень приймає привітання з Днем батька. Шоумен подякував донечці за те, що вибрала батьком саме його.