Новини

“Антитіла” оголосили зіркового гостя туру “Hello”

3 Травня 2019

Перший концерт відбудеться вже 25 травня на “Арені Львів”. “Антитіла” приготували багато сюрпризів для прихильників, і одним з них став зірковий гість туру. Гурт тримав інтригу, і сьогодні на офіційних сторінках назвав ім’я артиста. Спеціальним музичним гостем на всіх концертах туру “Hello” стане MELOVIN.

— Чому MELOVIN? Тому що він самостійний, яскравий і безперечно талановитий артист зі своїм характером у музиці і у стилі. У нас багато схожого, — коментує фронтмен “Антитіл” Тарас Тополя.

— Пропозиція гурту про співпрацю була неочікуваною для мене, але я, недовго думаючи, дав згоду. Заочно я давно знайомий з Тарасом, стежив за творчістю його колективу і радів їх досягненням. У хлопців дуже чесна музика, це підкупає, — говорить MELOVIN.

Стадіонний тур “Hello” на підтримку шостого однойменного альбому стане найвидовищнішим і наймасштабнішим туром в історії гурту “Антитіла” — і справа не лише у розмірах майданчиків. Спеціально для концертів, які відбудуться в рамках туру готується live-шоу, сценографія та відеоряд, що буде транслюватися на великих екранах, розташованих на унікальній сцені розміром із п‘ятиповерховий будинок.